Bårebuket i Odense, Tommerup, Brylle, Bellinge og Verninge

Skal du til begravelse og mangler du en bårebuket?

Hos Brogårdsvejens Blomster i Bellinge nær Odense, Tommerup, Brylle, og Verninge vil vi gerne hjælpe med at gøre det sidste farvel smukt og hjertevarmt selvom det sker i en svær tid. 

Vi udfører traditionelt sorgbinderi, som kistepynt, bårebuketter, personlige kranse samt traditionelle kranse. Ved køb af kistepynt, bårebuketter mm, så tilbyder vi 10% på hele jeres ordre til begravelsen.

Vi gør som altid vores bedste for at skabe smukt, men også et mindeværdigt blomsterværk. Vi sætter en ære i altid at levere bårebuketter af højeste kvalitet og med største omhu. Vores mål er, at vores kunder altid føler sig tilfredse og støttede i denne svære tid.

Kontakt os og hør mere

Hvad er en bårebuket?

Bårebuketter er en samling af blomster, der anvendes ved begravelser, og som er en smuk måde at ære en elsket og savnet på. De er typisk placeret foran kisten inden selve begravelsesceremonien, og de indeholder ofte et bånd eller et kort med en personlig hilsen. De kan efterfølgende kan lægges ved den afdødes grav. 

Disse buketter er en strålende måde at fremhæve de smukke detaljer i begravelsesarrangementet uden at beskadige blomsterne. Sammensætningen af en bårebuket er en personlig oplevelse, hvor du kan udtrykke din respekt for det tabte liv og de efterladte på en måde, der passer til dine ønsker og præferencer.

Der er ingen faste regler eller begrænsninger, når det kommer til at sammensætte en bårebuket. Du kan vælge mellem en række forskellige blomster, farver og kompositioner, og du kan også tilføje bånd, kort eller andre personlige elementer, der viser din kærlighed og respekt. Det vigtigste er, at buketten reflekterer din kærlighed og respekt for den afdøde og de efterladte.

Bårebuket med bånd - Den sidste hilsen

Båndet på en bårebuket er en sidste og meget personlig hilsen fra nærtstående venner og familie til den afdøde. Hos Brogårdsvejens Blomster har vi et bredt udvalg af smukke bånd, som du kan tilkøbe til din bårebuket. På denne måde kan du skrive en hilsen, der udtrykker din kærlighed, respekt og sorg over det tabte liv. Båndet på bårebuketten er ikke kun en dekoration - det er også en måde at udtrykke dine følelser og respekt for afdøde og de efterladte.

Bårebuketten i sig selv er en smuk og sørgelig bemærkning om begivenheden, men med båndet har du mulighed for at gøre hilsenen endnu mere personlig. Vi har bånd i mange forskellige farver, så du kan vælge et, der passer til blomsterne og farverne i bårebuketten, og som udtrykker dine følelser på den mest passende måde.

Kontakt os og få en bårebuket efter din krav og ønsker

Hvad end du har et specielt ønske, har brug for råd og vejledning eller du blot ønsker vi skal stå for din bårebuket, så er du velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores butik og få en snak om dine ønsker og behov. 

Du kan ringe til os på telefon 65 96 12 35 eller sende en mail til Broblomster@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.