Levering af blomster i Odense, Tommerup, Brylle, Bellinge og Verninge

Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren blomsterhandler til at stå for levering af blomster? 

Så er Brogårdsvejens Blomster løsningen for dig. Som en del af Euroflorist, har vi mange års erfaring i branchen og ved, hvad det kræver for at levere blomster af høj kvalitet til vores kunder. 

Kontakt os og hør mere

Levering af blomster til enhver begivenhed

Vi kan stå for levering af blomster til en lang række begivenheder, herunder bryllupper, begravelser og andre specielle lejligheder. Vores brede udvalg af blomster og deres erfaring gør det muligt for os at skræddersy en buket eller anden blomsterdekoration, der passer til netop din begivenhed og personlige stil.

Fra romantiske bryllupper til følsomme begravelser - vi har den ekspertise og kreativitet, der kræves for at skabe det perfekte blomsterarrangement til enhver begivenhed. Lad os hjælpe dig med at gøre din næste begivenhed endnu mere speciel og mindeværdig med vores flotte og unikke blomsterdekorationer.

Nem levering af blomster med Euroflorist

Da vi som nævnt er en del af Euroflorist, så er det let som en leg at bestille og få leveret blomster fra Brogårdsvejens Blomster. Det kan være du ønsker at vise din kærlighed til din partner med en smuk romantisk buket eller du skal giftes og mangler den perfekte brudebuket. Uanset anledning, så kan vi sørge for leveringen af blomsterne. 

Fordele ved at vælge os til at levere dine blomster

  • En del af Euroflorist med mange års erfaring i branchen
  • Leverer blomster til alle begivenheder
  • Fokus på kvalitet og kundetilfredshed
  • Bredt udvalg af blomster og mulighed for skræddersyede buketter
  • Friske blomster og smuk indpakning

Kontakt os og lad os stå for leveringen af blomster

Hvad end du har et specielt ønske, har brug for råd og vejledning eller du blot ønsker vi skal stå for stå for levering af blomsterne til din begivenhed eller arrangement, så er du velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores butik og få en snak om dine ønsker og behov. 

Du kan ringe til os på telefon 65 96 12 35 eller sende en mail til Broblomster@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.